torsdag 5 november 2009

Nya rutiner

Innan jag skriver något måste jag göra ett konstaterande.... det är KALLT ute. Ända in i märgen. Fram med täckjackan säger jag bara.

Skulle pluggat igår men det blev inget med det då jag blev kvar på Plus ett bra tag efter mina pass, fastnade på SG med Sevim och tog en lång dusch innan jag lagade mat. Tiden bara flyger iväg och allt annat känns så viktigt. Skumt!

Sedan var jag tvungen att vila lite eftersom jag skulle tillbringa kvällen i puben på Butlers. Jag har provjobbat där några timmar en söndag men idag var det alltså dags att jobba på riktigt. 16.30 samlades vi för att äta lite mat och kl 17.00 öppnade vi upp dörrarna. Det var lugnt till en början men sedan började stora sällskap ramla in för att testa sina kunskaper i Butlers traditionella MUSIC QUIZ. Jag som lever i min bubbla med jobb, träning, kvällsmat och sova blev förvånad över att så många människor är ute på krogen på onsdagar. Och att de festar till!
Kvällen flöt på bra och jag börjar få en liten insikt i krogbranschen och upplever följande:
FOLK:
- blir högljudda
- ser inte att man pratar med en annan person
- tar lite för mycket på mig när jag plockar av bord eller liknande
- är bästa kompis med en för att de råkar veta ens namn
- förstår inte att stället stänger när stolar ställs upp och musiken stängs av...
SÅN ÄR MAN JU VERKLIGEN INTE SJÄLV NÄR MAN FÅTT I SIG LITE GRANN ;)

Puben stänger kl 01 men klockan hann bli närmare 02 innan det var tomt. Vårt kära FCT var törstiga efter sin segermatch och de blev kvar till sist. Men, men, det får de vara värda. Grattis till segern! När allt var städat och klart så satte vi oss ner i en av sofforna, då kom tröttheten.
GÄSP!
Tjötade till närmare 03 och när jag kom hem stensomnade jag. I natt har jag sovit som en stock men drömt en hel del om öl som skummar över, springnotor, fel beställningar osv. Tur att det inte hände i verkligenheten. Jag är nöjd med min första dag och ser faktiskt fram emot nästa gång även fast det infaller på FREDAG DEN 13!

Inga kommentarer: