torsdag 17 december 2009

GOD JUL Sofia

Ojojoj.... vissa dagar ska man hinna med mer än andra.
Uppe tidigt för att hinna packa väska och förbereda ett stepup-pass. Sedan en mysig frukost med Jojjo innan jag cyklade till återvinningsstationen med allt mitt skräp. Lite lätt halkigt men jag överlevde. Passade även på att skicka tillbaka en klänning som jag beställde tidigare i vintras. Såklart för liten, inte det minsta förvånad med tanke på att vår hemmagjorda snickers är slut och det är bara några få knäck kvar i kylen... svullelisväll.

Sedan var det då alltså dags för projekt MAKEOVER. Som vanligt gav jag Anki på Kungsgatan 57 i stort sett fria händer. Jag visste att jag ville bli mörkare och inte korthårig. Vi kikade i lite kataloger och babblade på om allt möjligt medan hon bäddade in mitt hår i massa folie. Frisörer måste ju veta allt om alla... det liksom bara ploppar ur saker när man sitter där. Hahaha.
3 timmar senare var jag klar och det blev en rejäl förändring, tycker jag. Jag är nöjd med färgen, lite cocacola/kaffe och det har jag aldrig haft förut. Det brukar alltid bli svart med någon effekt men nu blev det alltså brunt och luggen kom tillbaka. Det känns ovant nu men ändå lite roligt över jul och nyår... annars blir det bara spänne bak som ALLTID. Väldigt skönt att det är gjort och det blev min EGNA julklapp 2009. 1550kr var jag värd i år =)

Snabb lunch och sedan mötte jag upp pappa för att åka till Lextorp och hämta den gran han huggt i sin kompis skog. Tillbaka till stan och kånkelikånk på en hel gran upp till lägenheten, snabbt in med den på golvet och sedan ännu snabbare till Plus. Där hade jag ett extra stepup och sedan mitt vanliga boxpass. Jihoo! jobbade sedan lite grann på gymmet innan det var dags att gå hem. Nu har jag hemma och hade gärna krypit ner i sängen, men har massor som MÅSTE göras. Morgondagen är nämligen helt fullbokad och på lördag kväll kommer lite tjejer hem till mig på Lilla Julafton. Känner att det hade varit kul om granen inte låg i en säck på golvet då.

Jag har fått i granen i sin lilla fot och det gick ganska smidigt att få den rak. Det var värre med ljusslingorna och glittret. Det har tagit sin lilla tid och jag måste få i mig lite mat, annars kommer jag antagligen få ett sammanbrott när det krånglar. Det värsta är gjort, kulorna är det roliga att ordna med. Köpte massa kulor hos Sevim på SG förra året men har av samma person fått höra att jag har alldeles för lite kulor i min gran.... tror det är ett försäljningsknep. Jag har ju faktiskt även lite vanliga kulor i granen. 21 finkulor ser jag i påsen och de är de som ska upp nu. Väldigt lägligt att jag jobbar på SG på lördag om jag inser att det ser klent ut.
Nä, back to work innan tröttheten tar över.

Imorgon är det julfest med Plus och då tar vi säkert en massa bilder. Då kommer foto upp på min nya frisyr och om jag blir nöjd med min lilla, väldoftande gran så kommer det även en bild på den.
GODNATT!

1 kommentar:

Sofie sa...

Jag tycker att du får köpa mer kulor imorgon på jobbet! Kram