onsdag 28 april 2010

Lycklig!

Igår började jag säga ifrån lite på jobbet. Eller ja, jag tackade nej till några arbetspass som innebär att jag flänger fram och tillbaka flera gånger per dag. Lite jobbigt då jag alltid ställer upp om jag kan, men samtidigt väldigt skönt att säga nej och slippa klaga över flängandet i efterhand.
Jag hade lite ont i magen (det får jag alltid i obekväma situationer) och som ett megaplåster på såren kom ett paket till receptionen - adresserat till MIG!!!
Jag kände på mig vad det var och slet upp kartongen - mycket riktigt. Mina nya träningsskor!
Förstår ni vilken lycka! Jag har haft mina gamla alldeles för länge och att jag nu hittat ett par Nike som dessutom är gröna är ju helt och hållet oslagbart! Typiskt att jag bara har spinningpass de närmaste gångerna. Jag får helt enkelt lägga till några extra träningspass för att inviga mina skor.

Idag fyller min mamma 57 år - massa grattis till henne. Har ringt och sjungit för henne, bara några rader för sedan skar sig rösten, kraftigt! Vi ska fira henne på fredag när hela familjen är inbjuden på årets första grillfest. Ska bli mysigt. Känns som det var väldigt längesedan jag träffade barnen. Får nog bli en liten present var till dem också, rättvist ska det vara.
Måste vara deras favoritmoster och då är det ok att köpa deras kärlek, eller? Hahahaa.

1 kommentar:

johanna sa...

Betyder detta att jag måste ta en liten sväng på stan nu innan jobbet så att du får lite konkurans? hmm...