söndag 13 juni 2010

En underbar helg, del 2

Oj, det är ju pinsamt.
Började skriva om förra helgen i förra veckan men kom nu på att jag aldrig avslutade det. I mitt ordningsamma sinne funkar det inte att skriva en del 1 och sedan strunta i del 2. Därav detta inlägg. Lördagen den 5 juni bestod alltså av träning och fika med gymgänget under förmiddagen och firande av farfar på eftermiddagen/kvällen. En grym dag med andra ord :)

Linda körde ett hårt balansbollspass med oss. Kändes bra i magen...

Jag & Bedros i våra fina Arena Älvhögsborg-kepsar :)

Ett härligt zumba & gympapass genomfördes under klarblå himmel. Härligt!
När jag lämnat Älvhögsborg åkte jag hem för att duscha men fick istället hjälpa Jojjo i köket med tårtorna till kalaset. Hon låg lite efter i tidsschemat och jag märkte att paniken var nära. 16.30 var vi klara med dem och lämnade dem i festlokalen. 30 minuter kvar till festen och vi hade inte ens duschat eller planerat klädsel. Vi insåg att vi aldrig skulle hinna så istället för att stressa ihjäl oss tog vi det lugnt och kom 40 min för sent. Vi var dock inte sist så det känns som att det var en bra idé.

En kanongod tårta som Jojjo gjort. Då hon hade ont om tid erbjöd jag mig att måla tårtan, hmm. Zacharias hade nog gjort det bättre. Farfar blev riktigt glad och det är huvudsaken...


Farfars kalas/fest var kanonlyckat och vi är en väldigt stor släkt. Speciellt nu när alla kusiner fått barn och har med sig sina respektive. Sååå många namn. Jag minns knappt hälften. Det är väl tyvärr så det blir när man inte ses så ofta. Lite tråkigt bara eftersom vi har väldigt kul när vi väl umgås. Farfar höll ställningarna och kollade självklart att vi åt ordentligt av den ljuvliga maten och gång på gång uttryckte han sin uppskattning att vi alla var samlade. Det måste vara en obeskrivlig känsla att se nästan alla sina barn, barnbarn och barnbarnsbarn samlade, iordninggjorde och glada. Coolt!
Pigg som han är var Vasilis uppe och dansade både zorba och bugg, underbart! Han är bäst! Det blev en hel del dansande under kvällen, både för barn och vuxna. Det kan vara jobbigt att dansa och Saga blev ett levande exempel på detta då hon mitt i en dans somnade i min famn. Sedan sov hon resten av festen, i en skum grodställning. Såg mindre bekvämt ut.
Efter dans, skratt mat, kaffe och dryck i större eller mindre mängder började kvällen gå mot sitt slut. Vi sa hejdå och lovade att ses snart igen, plockade undan det mesta och sedan tog jag, Jojjo och Magnus cyklarna in till stan. 01.20 klev vi in på Butlers och jag hann dansa lite med mina kollegor innan vi käkade lite nattamat på Max. Ännu mer skratt och även lite skvaller avslutade kvällen.
Tre generationer; Sofia, Vasilis & Christer

Inga kommentarer: