tisdag 13 juli 2010

Trevlig förmiddag

Sitter på jobbet nu med en härlig känsla i kroppen.
Denna förmiddag har varit ljuvlig trots att jag inte haft några speciella planer.
Vaknade av mig själv innan klockan ringde och konstaterade att regnet hängde i luften. Alltså ingen stress upp för att hinna sola innan jobbet. Drog mig en stund och klev sedan upp för att fixa lite frukost som sedan intogs framför ett avsnitt av Sex & The city. Lyx! Jag är helt inne i serien nu :)

Posten damp ner strax innan kl 11.00 och av de tre kuverten var endast ett en räkning. Kuvert nr 2 innehöll ett anställningsbevis från MÅG. Jättefina referensord därifrån som verkligen värmde. Det hade jag inte räknat med.
Tredje kuvertet innehöll en träningskortlek som jag beställde häromdagen. Imponerad av grymt snabb leverans. Tror det får bli ett eget litet inlägg om vad, var och hur jag har beställt!
11.07 ringde Jojjo och meddelade att min mobil låg på SG. Hurra!!!
Vi bestämde oss för en liten sväng på stan samtidigt som vi ändå skulle hämta den. Denna lilla tur resulterade i lite shopping och en smarrig Is-chai från Espresso House. Jojjo brassade loss ordenligt och jag fick köpt mig ett nytt linne/tunika. Orange!! Tror tydligen att jag kommer bli brun i sommar :)
På tal om shopping och SG, här är ett armband jag köpte för några dagar sedan. Hope it will bring me luck :)
Väl hemma igen fixade jag lite mat, återigen färsk potatis med köttbullar, champinjoner och lite gräddfil. Självklart även lite smör till potatisarna... det blir liksom pricken över i:et. Mums! Njuter lika mycket varje gång jag äter detta. (Måste bli bättre på att fota mat) För att inte sitta framför tv'n medan jag åt så plockade jag fram höstkatalogerna från HM & La Redoute. När de kom i brevlådan en solig dag för flera veckor sedan kändes det helt galet men idag funkade det. Kan dock inte beställa höstkläder innan jag använt mina sommarkläder. I HM-katalogen fick man 10% om man beställer innan den 20 maj... när kom den egentligen?? Är det inte vår i Sverige i början av maj?

Inga kommentarer: