tisdag 7 september 2010

Tävling på Fitness Magazine

lesmills_tavling_nz
I det nya numret av Fitness Magazine finns det en tävling där man kan vinna en resa till Nya Zeeland och vara deltagare i ett releaseprogram i t.ex BodyCombat. Fatta vad coolt!
Att få stå på en scen med kanske 500 tokigt taggade deltagare + Rachel & Dan Cohen som gör programmen. Filmas och sedan vara på dvd'n som skickas till ALLA instruktörer i Les Mills BodyCombat. Då kan man snacka om lycka!
Jag har fått ny inspiration till att fortsätta utvecklas som instruktör och ska hitta nya sätt att utmana mig själv. Passet i lördags lever jag fortfarande på och jag vill gärna uppleva det igen.
På tävlingssidan ska man bara fylla i en motivering till varför man ska vinna tävlingen och varför ska man inte ta chansen när den erbjuds? Den är minimal med tanke på hur många duktiga instruktörer det finns men om man inte ens mailar så har man ju INGEN chans.
Gå in och läs mer om tävlingen på länken jag bifogar. Kanske just du vill ta chansen?
Bodybalance, BodyJam, Bodycombat, Bodyattack, Bodypump, Bodystep, RPM, Bodyvibe?
Just do it!
http://www.fitness-magazine.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1554:taevla-och-vinn-en-resa-till-nya-zeeland&catid=37:tavling&Itemid=50

Inga kommentarer: