tisdag 25 januari 2011

Tisdagar

Tjena!
Nu börjar krafterna komma tillbaka efter en rejäl urladdning i helgen. Kalaset vi höll för pappa blev mer än godkänt. Allt klaffade och pappa verkade helnöjd. I veckan kommer ett litet bildspel som jag satt ihop. På tok för många bilder för att laddas upp en och en här i bloggen.
Söndagen var slapp och jag fick tillbaka min dator och mobil vid 20-snåret. Rätt gött faktiskt.

Idag är det tisdag och jag ska alldeles strax till Älvhögsborg för att ha ett styrkapass. Ska försöka lägga på lite mer vikt idag. Nu jäklar :)

På jobbet har jag gått ner till 80% och det innebär att jag slutar tidigare på tisdagar och fredagar. Idag inträffade således min första tidiga tisdag och jag säger bara ME LIKE!
Tisdagar kommer att bli mina kvalitetsdagar.
Jag har hunnit plocka ner julgranen (känns tomt, den har varit sååå fin), lösa korsord och dricka en cappuccino från min Dolce Gusto (ingen varm Oboy här inte eftersom jag har en sockerutmaning med mina elever).
Även kollat ett avsnitt av Vänner, pratat i telefon och haft en powernap i soffan. Grymt bra! Dessutom är mitt pass på tisdagar ganska tidigt och jag kan därför antingen träna för egen del efteråt ELLER vara lite social. Idag ska vi t.ex upp till Annelie M på en tjejfika. Så himla trevligt.
See ya!

PS: Rekommenderar alla som tränar att vara med i www.funbeat.se. En träningssajt där man registrerar all sin träning. Om man vill kan man också tävla mot andra deltagare :)

Inga kommentarer: