söndag 24 april 2011

Kexchoklad banan

Sitter på tåget hem från Stockholm och har mottagning vid enstaka tillfällen.
Därav kommer ett väldigt kort inlägg nu och ett mer utförligt under morgondagen.

När man är ute och åker tåg så inser man att det finns väldigt, väldigt många "Pressbyrån" och att de väldigt, väldigt ofta är först med nya produkter. Idag när jag & Sevim skulle köpa lite dryck till vår tågresa fann jag två nyheter från Cloetta.

Kexchoklad Hallon
och
Kexchoklad Banan.
Jag slog till på en kexchoklad banan och har precis smaskat i mig den. Helt ok!
Precis som med blåbärsvarianten så smakar den som vanlig kexchoklad men med en liten för- och eftersmak av den tillsatta smaken. Jo, det är bara tillsatt och antagligen väldigt konstgjort... när man läser i innehållsförteckningen så står det nämligen inte ett ord som kan härledas till banan. Skumt! Hallonvarianten lockar mig inte och kexchoklad är ingenting jag brukar köpa så det kommer nog inte bli av innan dess "limited edition" är slut. Om någon av er som läser bloggen har provat den så får ni gärna skriva en kommentar om vad ni tyckte.

PS: På tågresan upp till Stockholm så provade jag en ny LOKA, ifrån deras nya trio med inspiration från USA, LOKA goes L.A. Jag läste i någon tidning att den stora trenden i USA just nu är att dricka kokosvatten och jag blev såklart nyfiken och köpte varianten med smak av coconut :) Man skulle kunna sammanfatta med att den smakade som solkräm luktar. Gott?
Nja... det finns bättre!

Inga kommentarer: