lördag 4 februari 2012

Blast?

Kryper nu till sängs efter en hel dag i Globen och The Nike Blast. Har ingen dator med mig upp till Stockholm så det blir en väldigt kort redogörelse via mobilen.

Årets event för oss som tycker om gruppträning och mina förväntningar var (och är) sjukt höga. Halvvägs genom programmet har jag blandade känslor; det är ett grymt event, sjukt snygg arena, galet mycket folk, skön musik och snygga Nikekläder MEN jag förväntade mig mer av klasserna. Inte riktigt nöjd men det kan också bero på mina val, att jag är lite trött och att en skum mage (den blir alltid konstig när jag är iväg på sådant här) gör att jag inte kan ge max.

Jag hoppas att det är en dålig kombination och går tillbaka med öppna ögon och armar imorgon. Dagen inleds med Musse Hasselvalls ruffietraining och det är jag riktigt nyfiken på. Natti natti.

PS: Har Globen någonsin varit så här snygg?

1 kommentar:

superSHEro sa...

Hoppas andra dagen var lite bättre! Ibland blir saker så himla hajpade att de blir lite dåliga, eller att förväntingarna liksom skjuter i väg och omöjligt kan uppnås.

Joo lite sugen är jag. Men det beror på om jag kan ta mig till storstan den dagen, barnvakt och så. Schysst prova-på-format tycker jag.
Så g tävlingen i Uddevalla. Synd bara att det ligger så avsides för mig som redan bor avsides så det räcker. Vet du om det finns nån förteckning eller samling för alla tävlingar i jkettlebell i sverige? Känns inte som att det finns en plattform riktigt?