tisdag 1 maj 2012

Skobyte?

Om två timmar ska jag ut på en liten joggingrunda. Solen skiner och jag ska möta upp 4 härliga människor utanför Arena Älvhögsborg. Jag, Jonas, Johan, Fahreta och Zerina utgör tillsammans ett trevligt litet lag i Butlers triathlon som går av stapeln den 9 juni. Vi har inte direkt någon erfarenhet av den här typen av träning och har aldrig tränat något av det tillsammans så idag gör vi ett första försök.
I tävlingen får man nämligen inte vara för långt ifrån varandra för då blir laget diskat - alla måste hänga ihop och alla måste fullfölja. Ska bli spännande att se hur vi ligger till i förhållande till varandra :)
Idag blir det bara första halvan av Kraftprovet och nästa gång blir det förhoppningsvis hela.
Så här ser det ut när jag står rätt upp och ner ... lite snett va? 
Jag funderar på om jag ska inviga mina nya löparskor, som jag köpte sent i höstas. Jag har så svårt att slita mig från mina gamla men jag såg häromdagen att min överdrivna SUPINATION satt sina spår på skornas sulor... Ska jag nu börja springa mer så är det nog bra om jag tar ett par med fräsch, stabil yttersula och puttar i mina iläggsulor. Jag har inga problem med knän och sånt där men det är väl dumt att utmana ödet?

Det är spännande det här med supination för det finns nästan aldrig skor för oss med detta problem och när jag säger till personalen att jag är supinerare(?) så får jag ofta till svar att: Många tror det men i själva verket är man pronerare(?). Så man väl för fasen inte svara. Kolla själv hur, jag står, går, springer osv! Jag har i varje fall varit på Cast Medical som tillverkar fotbäddar och de reagerade på hur mycket jag supinerar - då det så - in your face till skobutikerna!!

1 timme och 45 min kvar - skriva lite om paratexter och sedan får vi se vilka skor det blir :)

1 kommentar:

superSHEro sa...

oj det där var ju en ordentlig supination! Jag skrev ett inlägg om fötter och att träna muskler, det var visserligen mest om pronation, vet inte om samma gäller för supination?

Vilken idiot du träffade ang BMI-inlägget! Ibland blir man mörkrädd. Pinsamt att de fortfarande använder BMI inom sjukvården. De borde veta bättre.