lördag 28 februari 2009

Ledig lördag


Efter en förmiddag med tvätt och städning gick jag vid 12-tiden ner till stan för att kika när Sevim deltog som medlem i juryn som skulle utse Trollhättans godaste semla. 7 fik i stan deltog med sina semlor och en jury på 5 personer avnjöt dessa i strålande sol och minus 3 grader. Mejeriet segrade i år - grattis till dem.

Hann sedan med att lämna tillbaka böcker till biblioteket, slänga skräp samt beställa soffbord och en hylla till köket, äntligen :)

Vid 15-tiden gick jag, Sevim och Jocke till Folkets Hus för att besöka Tattoo Meltdown. En tatueringsmässa som hålls här för femte året i rad. Jag har aldrig varit där förut och är väl inte heller så där megaförtjust i tatueringar men tänkte att det kunde vara kul när jag väl hade tid. Det var mängder av folk där, olika typer av folk om man säger så. Jag kände mig lite lätt felplacerad men strosade ändå runt i ca 90min. Det var lite för mycket för min del, det var liksom bara stora, heltäckande blaffor som placerades där det fanns lite "vanlig" hud kvar. Vad har hänt med de lite mindre, söta tatueringarna? Är de helt ute nu eller? Ska det bara vara ansikten blandat med döskallar, eld och abstrakta ting? Hmm! Jocke var sååå sugenatt få känna lite nål igen men det fanns ingen tatuerare ledig. Tur säger jag, en mustach på fingret.... no comment ;)

Jag har länge funderat på att tatuera in mitt efternamn med grekiska bokstäver men jag har inte vågat och inte heller veta riktigt vart jag ska placera det. Efter idag kommer det nog dröja ett tag till - hör fortfarande det där obehagliga surrandet...

Inga kommentarer: