fredag 27 februari 2009

Oekonomisk

Att på pengar sätta sprätt,
det är ganska lätt.

Idag är det löning och när jag kollade kontot imorse kände jag mig ganska tät. Betalade alla räkningar medan jag drack mitt morgonte och hade faktiskt lite mer över än vad jag trodde.
Under första rasten på jobbet kom ett mail från ett postorderföretag som erbjöd 40% på en valfri märkesvara (läs: NIKE). Jag faller för allt sådant och loggade in. 15 minuter senare hade jag visst köpt 4 NIKE-plagg, jag hade ju ändå fått 300kr i rabatt på den första varan.
Hade 40 min på mig från skolan till gymmet och hann då gå in i kompisens inredningsbutik och för en gångs skull betalade jag (redan hemtagna) varor istället för att beställa nya. Ganska bra gjort tycker jag.

Resten av kvällen stod jag i receptionen så då kundej ag inte slösa mer pengar. MEN, när jag slutade kl 20.30 tog jag och lillasyster bilen ut till Maxi för att vara duktiga och göra en stor månadshandling, istället för att springa i närbutikerna varje dag efter träningen.

För första gången någonsin var jag inte stressad när jag gick i mataffären och det var typ inga människor där = handlade som en tok. 1500kr. What???!!!!
Måste nog ta en ordentlig kik på det där kvittot, hela syftet med denna shoppingtur försvann, det skulle ju bli billigare än vanligt. Attans, nu får jag avstå något annat den här månaden.
Planerade kostnader var:
* Löparskor
* Ansiktsbehandling/hudanalys
* Jeans

Har fortfarande inte orkat packa upp allt ur kassarna, kanske för att jag fastnade på kanal 5 där min absoluta favorit alla kategorier var med i en film - VIN DIESEL.
Jag är verkligen kär i honom :)
på riktigt.
Filmen Triple X har jag sett XXX antal gånger och den är lika bra varje gång - njutning på hög nivå, tänk den blicken, kroppen, rösten,,,, mmmm

Inga kommentarer: