lördag 21 november 2009

En klapp på axeln...

ger jag nu till mig själv.
Efter att ha arbetat 7-20.30 gick jag hem till Sevim för att titta på Idol. Jag har inte följt detta under tidigare säsonger men nu kollar jag på varenda avsnitt :) Idag gick det till och med så långt att jag skickade TVÅ sms för att hjälpa Erik att vara kvar. Tror det var lugnt för hans del egentligen men jag var allt bra nervös där ett tag. Hade han åkt skulle jag nämligen ha slutat titta och vad ska jag då göra på fredagskvällarna?
När jag kom hem från denna trevliga kväll slog jag mig ner här vid datorn och jag har precis avklarat en av deluppgifterna till nästa veckas inlämning i min nya härliga kurs: Hälsa, stress och hantering :) Mycket roligare att ta tag i än min förbenade uppsats.
Den senaste timmen har jag alltså värderat olika händelser som kan ge oss ohälsa. Min skala stämde inte överens med bokens men jag tror att det är för att jag lever som singel.
Överst på min Social Readjustment Rating Scale placerade jag nämligen död av anhörig eller nära vän och enligt bokens undersökning så är det vanligast att livet kräver mest anpassning då en make/maka går bort eller att man skiljer sig.
Totalt innehåller listan 43 punkter - mycket intressant. Man fick en liten inblick i sig själv och hur man resonerar.

Imorgon är det jobb på SG och sedan rajrajraj hos Sevim och Jonas. Tjo koko!
Nu ska jag lyssna på härliga ballader av PINK! (t.ex Glitter in the air)
Godnatt!

Inga kommentarer: