onsdag 13 januari 2010

Sömnproblem

Godafton kära läsare!
Igår hade jag ingen möjlighet att skriva något inlägg.
Under förmiddagen skrev jag på en examinationsuppgift som skulle in idag, på eftermiddagen och kvällen var jag fullbokad med nya medlemmar på Plus. Skitkul!!!
När jag kom hem därifrån var det en snabb kvällsmat och sedan tittade jag och Jojjo på Paradise Hotel. Ett skitprogram egentligen men jag fascineras av det sociala spelet och alla pakter. Jag hare blivit utröstad direkt och stått där som ett fån, grundlurad.
Efter programmet fick jag återigen slå mig ner vid datorn och skrev konstant till närmare 01. Suck! Känns lite tokigt att sitta och skriva en handlingsplan för någon med dåliga sömnvanor när man tydligen hamnat där själv. Jag lägger ju mig för fasen aldrig i tid längre, och det börjar kännas i kroppen.

Kröp i säng och somnade som en stock. Vaknade någon gång inatt eller när klockan ringde, har ingen riktigt uppfattning om det där. Oavsett vad klockan var så var jag PISSEBLÖT. Ramlade ut till toaletten och satte upp håret, av med alla kläder och fick börja torka hela mig med en handduk, tillbaka i sovrummet fick jag bädda upp andra siden för min gick inte att lägga sig på igen.... Hmmm, feberattack eller oro inför examination och andra härliga grejer den här veckan?
I denna veva måste jag ha stängt av mitt alarm för 08.01 öppnade jag självmant ögonen och fick lite lätt panik. Jag skulle ju träffa Anna kl 08 på Högskolan Väst, för att hinna gå igenom vår redovisning innan lektionen började. Jag hade velat se mig själv när jag flör runt i lägenheten under 15 min och det är ett under att jag fick med mig allt material till examinationen.... Ser lite disk här hemma så jag har i varje fall fått i mig en macka och något att dricka under raiden här hemma. Tokigt!!

Inga kommentarer: