fredag 8 januari 2010

Trött

God moooooorgon!

Jag måste byta alarmsignal på min mobil... jag tar inte min nuvarande på allvar. Den inbjuder till snoozning, inte en gång utan flera gånger. Och det håller inte när jag är så här trött, jag kommer snooza i flera timmar om jag har möjlighet.
Tror jag har råkat vända lite på dygnet nu när jag mestadels jobbar eftermiddagar/kvällar. Dessutom håller den här förbenade datorn mig uppe till närmare 00.30 varje kväll och sedan ska jag läsa i min bok som är farligt spännande... försöker avsluta när det inte är äckligt och ibland får jag plöja igen kapitel efter kapitel för att komma till ett neutralt avsnitt.
Jag vill klappa mig själv på axeln eftersom jag trots denna trötthet (som gör mitt ansikte helt svullet) gick upp kl 07.00 (tio över kanske) idag och nu gjort en matlåda och avnjutit en rejäl frukost. Ska packa ihop väskan och sedan bege mig till Plus där jag idag jobbar 8-16 och sedan har kettlebell. Kan bli en spännande dag då vi ska flytta receptionen till vår nya del på övervåningen. Kommer verksamheten flyta på smärtfritt??


1 kommentar:

Lina sa...

Ordentlig frukost... Antar att det inte är som det ser ut. Whiskey och gröt :P

Var nere på PLUS och kikade i em, det blir så fint med nya receptionen :)