tisdag 30 mars 2010

Dubbelmoral, typ

Tjo koko!!
Dålig uppdatering från min sida det sista. Har dock haft mer än vanligt att göra och den lilla tid som blivit över har jag ägnat åt socialt umgänge med den där härliga personen jag nämnt lite smått tidigare. Härligt!

Jobbar på gymmet idag och var precis uppe i lunchrummet. Ögnade igenom Metro och läste en artikel om att vi under påskhelgen får i oss lite mycket socker som i 117 sockerbitar. Fy fasen tänkte jag, slog igen tidningen och gick ner för trappan.
Går in på gymmet igen och där möts jag av ett STORT påskägg med massa lockelser. Vrålhungrig är jag också så jag blev inte förvånad när det slank ner 4 gottisar.
Jajaja, det är bara påsk en gång om året och DÅ får man väl passa på. Haahahaha.
6 april, då jäklar blir det förbättring.

I söndags kom ett paket från HM och där i fanns en bikini.... oops. Skitkul att våren är här men mindre kul att bikinisäsongen närmar sig. Trivs så bra i mina heltäckande kläder. Har inte vågat testa bikinin ännu... det får bli några veckor efter NYA livet.

Hmmm.... ska ta en runda och plocka lite i gymmet. Kan hända att det blir ne snabb vända förbi påskägget. FÖRLÅT MIG FÖR MINA SYNDER!

Inga kommentarer: