måndag 1 mars 2010

Fredag - 2 dagar kvar

Klockan 15.00 i fredags hämtade familjen Lorentzon mig utanför porten och vi påbörjade vår resa till Kläppen. Vi var full bil och lyckades få relativt bra med plats trots packning, stavar och skidor, i bilen. Till en början var jag med i småpratet men ganska snabbt så föll jag in i min vanliga åka-bil-sömn. Helt otroligt hur trött man kan bli i rullande fordon.
Vaknade till liv i Grums, kan ha berott på den "ljuvliga" doften eller kanske pratet om mat. Vi gjorde en sund och bra uppladdning med mat på Burger King.
Snabbt besök på toaletten och sedan var vi på väg igen. Somnade om ungefär direkt och vaknade endast någon enstaka gång under resterande bilfärd.

I Kläppen "checkade" vi in hos familjen Nord och man kändes sig mer än välkommen i deras mysiga stuga. Vi fick lite kvällsmat och därefter slappade vi i soffan framför OS - vi kollade in Anja Pärsson och finalen i skidskyttestafetten. Mysigt.
Jag gillar stämningen i fjällen - lugnt, harmoniskt och underställ dygnet runt.

Familjen Lorentzon är flitiga med kameran och istället för att jag ska fota samma saker så har jag bett dem skicka bilderna till mig. Alltså blir det lite mindre bilder i inläggen och mer bilder senare, när jag har fått dem.

Inga kommentarer: