torsdag 11 mars 2010

Friluftsliv och music quiz

En gång i månaden försöker jag, Elin, Sevim och Annis få till en träff och i februari startade vi en ny tradition, Music QuizButlers. Igår var det så dags igen och vi var helt säkra på att vi skulle vinna. Det gjorde vi tyvärr inte. De tre bästa lagen hade 20, 20,5 resp 21 poäng av 21 möjliga. Vi anar fusk... så bra kan man väl ändå inte vara? Eller?
Vi skyller också på vår plats, man fick ingen riktig quizstämning när man satt vid "casinobordet". Dessutom var det en del tjejsnack mellan frågorna och det gjorde väl inte saken bättre det heller. Vill ändå höja Homie till skyarna.... 3 sekunder räcker så vet hon svaret. Galet imponerande.

Denna onsdag var ovanligt bra för det var även trevliga aktiviteter dagtid. Började med att tvätta och skulle gå iväg och ha mitt morgoncykel när Bedros messar och frågar om inte han kan få ta det. Jag gav med mig och lade fullt fokus på tvättning... väl behövligt.
Vid 11 var tvätten klar och då åkte jag, Tomas, Valerie och Patrik till Hunneberg för en dag i naturen. Valerie är från Tyskland så vi tänkte att det kunde passa bra att tillbringa några timmar i den svenska skogen. Vi strosade/halkade/sjönk runt i drygt en timme och då var vi väl värda att tända en liten eld och grilla korv. Mums! Det är underskattat. Den varma chokladen värmde riktigt gott i blåsten. Ljuvligt!
Med mätta magar och kalla fötter gick vi till bilen och på väg tillbaka till stan föreslog Patrik att vi skulle ta en fika och det lät bra i allas öron. Gillet är gemytligt och har lite svenska, hembakade smaskigheter och det avgjorde valet.
Ytterligare någon timme flög iväg och helt plötsligt kändes det helt naturligt att småprata på engelska. Man kanske bara är lite ringrostig.

Hade gärna skrivit massa mer men ska hinna äta innan jobbet och packa väskan inför morgondagen. Jag bor hos min syster nu medan Valerie är på besök och då får man planera lite extra... inte mig emot. =)
KRAM PÅ ER!

Inga kommentarer: