onsdag 31 mars 2010

Jeans

För cirka 5 år sedan köpte jag en väldans massa jeans.
Jag tyckte det var skitkul och brydde mig inte om prislapparna. Inte för att jag var rik, jag visste inte bättre. Jag pluggade OCH jobbade... bra med pengar. Som jag senare surt fick betala.
En helt annan historia.

Alla de jeans jag då köpte är helt, totalt megautslitna och jag MÅSTE köpa nya. Våren är på ingång och ett par ljusa jeans känns lockande. Eftersom det är jeans till lite party eller finare utstyrsel så tänkte jag avstå från baggymodeller och köpa en lite smalare variant.
Jag och Tomas åkte till JC igår när jag hade ett längre break mellan två arbetspass. Jag var glad och förväntansfull när vi åkte dit men detta positiva humör försvann snabbt.
Jeanspar efter jeanspar fastnade på mina vader och om jag väl fick upp dem var de gigantiska i midjan eller satt som ett andra skin. INTE KUL!!!
Att Tomas slänger sig med diverse kommentarer och dessutom hittar massor av kläder till sig gör inte saken bättre. Grrrrrr.
Till slut köpte jag ett par Crocker på öppet köp, spännande. Har inte haft Crocker sedan åk 7 och man måste ha styltor till ben för att få plats i dagens trender. Tänk att det finns jeansstorlek 23/30. Crazy!!

Jag fick alltså med mig jeansen i en påse och nu sitter jag här hemma inträngd i mina nya benfängseln. 1 veckas öppet köp så jag får utnyttja minsta lilla tillfälle.
Tacka vet jag baggyjeans :)

Inga kommentarer: