söndag 14 mars 2010

Lite tankar efter jobbet

En härlig solig morgon, frukost i trevligt sällskap och sedan ett härligt kettlebellpass startade min lördag. Ljuvligt.
Fick jobba en stund i receptionen och sedan gick jag hem för att sova.

Tomas har haft Valerie på besök och även fast de varit duktiga på att plocka iordning och hålla rent så känns det att jag inte varit hemma på nästan en vecka. Det kliade i städfingrarna men jag lade band på mig själv och kröp ihop i soffan. Jag drömmer helskumma drömmar nu för tiden och i mycket korta drag så handlade denna dröm om följande:
Av någon anledning ligger jag i en säng i A-hallen på Älvhögsborg för att titta på en badmintonmatch/cup. Bakom mig, under täcket, ligger Magnus Samuelsson. Inget snusk men ändå. Va sjutton får jag det här i från. Det var dessutom väldigt hemligt för hans fru satt i publiken och hon fick inte veta något om detta.
TOLKNING?

Vaknade av ett sms (jippi) och gjorde mig klar för jobb på Butlers. John Mayer spelades på Spotify och jag blev laddad. Min första dag i disken, passande. Tycker själv att det gick bra och det kändes helt ok. Kanske inget jag vill göra varje ledig kväll men någon gång ibland funkar utan problem. Man träffade dessutom en hel del folk när man gick runt och plockade disk. Nice.
Till en början var det ganska lite folk, antagligen på grund av Melodifestivalen.
Jag missade alltså finalen men det gör mig inte så mycket. Lite trött på det där. Hörde dock att Anna Bergendahl vann och den låten är ju lite mysig. Under kvällen spelades den flera gånger, även i en upptempo version och den skulle passa på ett cykelpass. Någon som har den och vill skänka den till mig? Please.

Nattamat och dricks vid 03.30 och sedan gick jag hem. Ska handla med farfar imorgon, STÄDA, tvätta, borde plugga och även jobba lite. Många borden men jag kommer att prioritera bio med en mycket bra människa. Frågan är om vi ska se "Farsan" eller "Snabba cash" eller kanske "Shutter Island"?? Vad tycker ni??

Inga kommentarer: