torsdag 8 april 2010

3 saker jag tycker om och fascineras av

Började denna duggiga dag med en liten promenad på den vanliga kanalrundan. Denna gång var all snö borta och jag behövde inte vara rädd för att falla i vattnet. Det är grymt bra för hjärnan att vara ute och gå... tankarna går i helt andra banor. Idag tänkte jag på saker som jag tycker om och fascineras av. De två första sakerna har alltid haft stor inverkan på mig och den tredje skriver jag mest med för att fylla ut och för att hylla något som ofta är underskattat.

Freedom Beach, Phuket, Thailand 2007
1. Det isfria vattnet fick mig att tänka på havet. Finns det något häftigare, härligare och friare? Så häftigt. Man kan bli skrämd av stora vågor, man kan bli rofylld av bruset, man kan svalka sig en varm sommardag, man kan njuta till havs, man kan sitta på en klippa och bara fascineras av de ofantliga mängderna som aldrig tycks ta slut.
Sunwingfest Bangtao Beach, Phuket, Thailand 2007

2. ELD. Så farligt men så vackert.
En sommarkväll vid brasan med härliga vänner (och inga mygg)... Vad slår det?
Mika & jag på Butlers, påskafton 2010
3. Tryckare är jäkligt underskattat. Får man äran att dansa med någon man tycker om till en riktigt fin låt så är det väldigt, väldigt mysigt. Som en lång, go kram liksom.
På påskafton spelades det galet mycket tryckare så medan Elin var lite crazy och fotade runt tog jag tag i Mika för att få dansa lite jag också... orättvist annars ju. Det varade dock inte så länge, hahahaha. Vad gör man inte för en bild?
VAD TYCKER NI OM?
Klicka på kommentera och dela med er.
(man behöver inte vara medlem, klicka på namn/anonym).

Inga kommentarer: