tisdag 6 april 2010

GLAD PÅSK!!

Ja, då var påsken över för i år.
Det gick fort, var trevligt men nu är det gött med lite rutiner igen. Tyvärr står det fulla påskägg i hela lägenheten och jag har inte karaktär nog att låta dem vara i fred. Visst, jag kan slänga dem men hur kul är det? Man slänger inte gåvor och sådant man kan äta, eller hur?

Långfredag:
Övade Combat från det att jag vaknade tills det att det var dags att ha passet. Lite osäker var jag men passet gick bra, inte jättebra men bra :) Duschade och skulle sova lite innan jobb på Butlers. Det gick sådär. Kass på att sova i förväg. Städade inför påskfesten istället.
Började på Butlers kl 18.00 men där var det jättelugnt så jag fick gå hem redan kl 01. Ganska skönt med tanke på lördagens planer. Sov hos Jojjo och kollade in SOLSIDANtv4play. Så jäkla bra! (Wow - rekord i korta meningar... börjar lära mig det här med bloggande).


Påskafton:
Hade kettlebell som vanligt på lördag morgon och det blev ett hejdundrans ös. Gött! Tror alla ville köra på för att med gott samvete äta lite extra påskmat. Efter passet åt jag och Jojjo frukost/lunch på Espresso House. Lite extra mys när det är påskafton. Hem till planerad powernap som blev städning (igen) och sedan 2-årskalas hos världens sötaste Elina. Pluttis!

Var hemma igen vid 17 och slappade då i soffan med Tomas och Valerie innan det var dags för påskfest och knytkalas. Sååå lyckat. God mat, trevligt sällskap, partytrick, music quiz osv. Tack alla ni som var med och förgyllde kvällen och tack för all god mat. Mums!

Vissa tog det lugnt och andra dansade ;)

Var inte på Butlers förrän 01.20 och det är banne mig i senaste laget. 01 är perfekt. Vid tvåtiden hade vi inte fått nog och då blev det efterfest hos mig och jag tror banne mig maten smakade ännu bättre då. Strax innan 05 sa jag adjö till Valerie och smög in till min lillasyster. Hon stensov och jag somnade innan huvudet landade på kudden. Snark!
Påskdagen:
Vaknade tidigt som vanligt och vid 10-tiden tog jag, Tomas och Valerie tag i städningen och en timme senare var lägenheten fin igen. Jag har fått pli på honom, hihihi. Jag & Jojjo åkte då hem till farmor och farfar... två på en cykel, Jojjo var livrädd. En mycket trevlig förmiddag och vi fortsatte i samma anda genom att ta bussen upp till storasyrran. Där fikade vi igen och jag testade även att spela tv-spel. BatmanLego eller nått. Det tråkigaste jag någonsin har gjort. Jag förstår inte vad det är för fel på Super Mario, där förstår man i varje fall vad man ska göra. Annelie skjutsade oss hem och efter maten slockande vi en timme i soffan. Vaknade lagom till BingoLottos Guldkväll... perfekt. Här skulle det vinnas. Trodde jag! Vi väntade och väntade på en massa roliga saker men det var två rejäla nitlotter :(
Mr P har varit i sin hemstad några dagar och denna kväll kom han hem... självklart gick jag dit med ett leende på läpparna. En del har tur i spel och en del har tur i ...... fniss fniss.
Annandag påsk:
Jobbade i receptionen 9.30-16.30. Dagen gick snabbt och det var en lagom ström med folk hela tiden. Middag hos föräldrarna med Jojjo och sedan en slapp kväll i soffan med Tomas. Johan Falck visades på TV'n och alla chipsrester från helgen länsades. När filmen var slut tog jag mig en kvällspromenad till mysigare breddgrader.... bra avslut på en bra helg.

Inga kommentarer: