onsdag 26 maj 2010

Kalas med lite rajraj

I lördags var det pingstafton och mitt kettlebellpass var inställt. Såg fram emot att gå på ett stepup-pass och bara träna för egen del, men fick ett sms på morgonen om behov av instruktör på cykelpasset samma tid. Självklart ställde jag upp och det var riktigt kul. Lite skillnad på energi på onsdag kl 08 och lördag kl 10.15 :)
Handlade sedan lite smått till mitt "kalas" och åkte därefter hem för att städa och baka tårta. Jojjo hjälpte mig igen och det är jag tacksam för. Litar inte helt på mina bakkunskaper och då är det tryggt att ha henne vid sidan. TACK!

Tårtan jag alltid fick när jag var liten och fyllde år - nostalgi :)

Hade faktiskt riktigt gott om tid men när Homie, Mika & Jennie ringde på dörren 18.54 var jag ändå inte klar. Illa! Tar dock inte så lång tid på mig med makeup så det var snart fixat. Vi öppnade några somriga cider och minglade medan resten av gästerna droppade in. Ingrid, Annis, Sevim, Jonas, Annelie, Jojjo, Monica och lilla Della. En lagom skara för en gångs skull :) Vi högg in på smörgåstårtan och jag tror den uppskattades av alla som åt. Fin var den i varje fall! Medan smörgåstårtan vandrade neråt genomförde Homie sitt musicquiz. Låtar där årtalet redan var angivet och sträckte sig från 1982-2010. Välgjort men för svårt för mig... snyft! Jag njöt istället av svarsformulären som pryddes av olika bilder på mig från samma årtal som frågorna, 1982-2010. Mycket trevligt! Man har haft bättre och sämre utseenden genom åren, om man säger så!

Vinnande laget! Ser ni svarsformuläret?


Kaffe och tårta slank ner ännu snabbare och sedan fick jag påminna mig själv om att ställa fram godis och chips. Hur kunde jag jag glömma det??!! Det är ju festens höjdpunkt.
En hel del diskussioner om vem som har bäst musiksmak och vilken playlist som skulle spelas men annars var det väldigt lugnt. Inte lika mycket party som det brukar vara men så blir det ibland. Efter lite underhållning av Tomas i form av sång, dans och aerobics så drog några av oss till Butlers (jag, Jojjo, Annis, Annelie och Tomas). Där kom vi in utan varken kö eller entré :) och det var riktigt bra med folk. Inte för att jag träffade någon då jag stod på dansgolvet hela tiden, men det är ändå kul när det inte är tomt.

På väg till Butlers. Är ni sådana där fotbollsfjantar?? (Vad är det för dum fråga??)

Stopp på vägen för fotografering... mosade men glada :)

Mina fina systrar; Annelie & Johanna


Skippade natta-maten och gick direkt hem till efterfest (obs: vatten i glasen). Kul att se Annelie så pigg, det händer oftast inte och vi fick ta tillfället i akt att stanna uppe. hon och Tomas spelade den en gamla låten efter den andra och var nostalgiska så det skrek om det. Skumt med tanke på att både jag & Tomas är 82:or.
Avslutar detta inlägg med att tacka min galna vänner för den kanonfina presenten! Presentkort på JC och en bok med massa plats för olika listor. HELT PERFEKT!! Förstår ni vilken underbar känsla att åka ut till JC och be dem kolla ut ett par jeans som sitter som en smäcka och inte behöva kolla på prislappen. Tackar er nu och när jag har köpt dem - bildbevis kommer :)

Är det så här bra att fylla 28 år så längtar jag nästan tills det är dags att fira 30år! Eller??!!

Inga kommentarer: