måndag 26 juli 2010

Mimou

Trots att det var en hel del att göra på SG Interiör & Design idag så hann jag fästa mig vid två kuddar från leverantören/företaget Mimou (http://www.mimou.se/).

Jag lånade med dem hem för att se vilken som passar bäst i min soffa ihop med de tre Mimoukuddarna som jag har sedan tidigare.


Efter mitt ljuvliga Combatpass med hela 18 flitiga deltagare tog jag en snabb dusch, slängde på mig lite kläder och gav mig på projekt KUDDE!.
Jag har organiserat kuddar, fluffat kuddar och fotat kuddar. Till ingen nytta!
Ena studen vill jag ha båda, andra stunden vill jag inte ha någon och i tredje och fjärde stund vet jag exakt vilken jag vill ha. För att få någon ordning på detta vänder jag mig därför till er med ett litet collage. Kanske lite rörigt med alla färger och konstallationer men jag hoppas att ni får ett hum om hur det ser och kan hjälpa mig att välja. Vilken kudde ska jag ha? Foton uppifrån och ner, från vänster till höger.
  1. Så som det ser ut idag.
  2. Närbild på Cushion Lucy CU 1073.
  3. Förslag 1. Cushion Lucy CU 1063.
  4. En översikt på "hela" soffan med båda kuddarna.
  5. Närbild på Cushion Lucy CU 1063.
  6. En annan vinkel för att se orange duk och görn lykta i fönstret.
  7. Förslag 2. Cushion CU 1073.
  8. De båda kuddarna tillsammans.

Klicka på kommentera inlägg och hjälp mig att välja :) Jag bjuder på en glass till bästa tips och motivering.

2 kommentarer:

Pappi coolo sa...

PS: Det finns galet många fina kuddar på hemsidan och även på SG. Jag skulle inte tacka nej till en Malibu CUL 106, Miami CUL 112/114 eller kanske SOHO CU 118 =)

sevim sa...

absolut båda två!!!!!! de är superfina ihop och passar även till de du redan har! ...och det säger jag inte bara för att sälja fler ;-) promise!