lördag 12 februari 2011

24-timmars avslutat


24-timmars är klart för den här gången. Jag vet inte hur det gick ännu men väntar med spänning på resultaten. Fridaskolan har legat bra till i stort sett hela tiden och när jag gick därifrån vid 12-tiden idag så var vi 500 m före instruktörscykeln.
Denna skärm släppte jag inte blicken ifrån för en sekund. Här såg man nämligen instruktörens tramptag. Det var svårare än jag trodde att hålla deras takt.

Jag cyklade 09-10 och 10-11. Första passet var riktigt bra och jag kämpade på och försökte hålla takten. Andra passet var var sämre, dålig musik och dåligt drag (det blir inte bättre för att man skriker högre). Jag hade dessutom cyklat lite för fort så jag fick hålla igen i slutet av det passet...
Ljuvligt väder på vägen till Friskis :)

Mycket bra ordnat och allt verkade flyta på otroligt bra. Ser fram emot vårt Spin of hope. Dessa event går inte att jämföra men jag fick ändå upp mina förväntningar och det är alltid kul att få inspiration.

Nu ska jag försöka piffa till mig lite och gå ut och käka med Sevim och Jonas. Det är en megafest på Friskis & Svettis men jag orkar inte festa idag. Jobbade hela dagen/kvällen igår och ska jobba imorgon igen och ville inte vara slö på jobbet och bara slappa i soffan när jag väl kommer hem.
Erika tog över cykeln efter mig
Tomas slet för Lilla Edets Schakt AB

Inga kommentarer: