måndag 20 juni 2011

Silverbröllop

Midsommarafton, 20 juni 1986, hade min mor och far dubbelbröllop ihop med pappas bror Tomas och hans fru Carina. Pappa var då 33 år och mamma 31 år. Detta bröllopsfoto står på en hylla hemma hos farfar och inför pappas 60-årsfest så fotade jag det.
Rätt bra kvalité ändå :)
Jag hittade även en bild från 1981 och mamma är alltså lika gammal här som jag är nu...
Om jag ska gå i min mors fotspår så ska jag alltså sitta med min blivande mans armar runt mig på en klippa i sommar.... kommer det att så bli?
Idag är det 25 år sedan som de sa JA till varandra och enligt säkra källor (wikipedia, hahaha) så firar de alltså SILVERBRÖLLOP. Fasiken vad häftigt. Skönt med lyckliga äktenskap som förebild, ibland tror jag inte på varken kärleken eller äktenskapet men jag inser nu att jag blivit hemmablind. Jag har ju största beviset på att det finns, rakt framför ögonen. Det är jag väldigt tacksam och lycklig för. Vi hoppas på 25 år till och GULDBRÖLLOP!
(Bild tagen på deras bröllopsdag 2010)

Vår familj gillar traditioner och de senaste 15 åren (säkert fler) har vi tillbringat veckan innan och efter midsommar på Kosteröarna och självklart är det där mina föräldrar är nu. Vi "barn" brukar åka ut och hälsa på dem på midsommar men i år avstår vi. Det kan vara skönt för dem med lite lugn och ro när de väl har semester. Vi får gratulera dem via samtal och kanske ett litet blommogram.
Puss puss på er!

Inga kommentarer: