söndag 24 juli 2011

Noelle 1 år

Igår var jag på 1-årskalas.

Ingrid & Andreas fick för ett år sedan en fantastisk liten flicka som heter Noelle och igår var det alltså dags att inse att ett år redan har förflutit sedan dess. Betyder det att även jag blivit äldre?


Jag mötte upp Sevim och Jonas utanför SG Interiör och Design och vi tog sedan en härlig cykeltur till en kvarterslokal på Lextorp. Lite lagom anfådda och lätt svettiga klev vi in i värmen och hälsade på gästerna innan vi högg in på smörgåstårtan. Mums. Medan maten smälte i magarna var det presentöppning och det blev en härlig blandning av leksaker, böcker, kläder och SMYCKEN!! Det ska vara Ingrids flicka till något sådant ;)



Jag tror aldrig jag varit på ett kalas där småttingar fått smycken men lilla Noelle fick inte mindre än 3 berlocker från Ti Siento. Det ska börjas i tid, hihihihi. Därefter var det dags för lite fika och Ingrid imponerade med sina bakverk - 3 stora rosa tårtor med motiv från Askungen och liknande sagor. Så fina och så goda!! Mums igen!

Tjötade lite med Sevim och Jonas, skvallrade lite med Johan och Ingrid och sedan var det dags för mig att hoppa på cykeln och trampa hemåt igen. En drinkafton med Homie hägrade och målet var att för en gångs skull vara klar när hon kliver in genom dörren. Ja, hon har en egen nyckel. Fina familjen!

Inga kommentarer: