måndag 5 september 2011

Kompledigt

I lördags fyllde Fridaskolan 10 år och då var all personal inne och arbetade. Vi hade en "vanlig" skoldag med alla elever och föräldrar var inbjudna att ta del av vår verksamhet.
En riktigt lyckad dag och sedan en trevlig jubileumsmiddag med för all personal + respektive.
På grund av denna extra dag är vi komplediga idag istället. Jag var trött i lördags men idag känns det riktigt lyxigt.
Började dagen med sovmorgon och sedan blev det en brunchliknande frukost hos Victor. Mums! Därefter var jag på ett bra möte om en kommande kettlebellklubb, spännande.

Nu har jag gjort en kopp chailatte och jag sitter framför datorn och gör vettiga och roliga saker om vart annat. Det gör mig precis ingenting att det regnar, det känns nästan som en lugnande bonus som uppmanar mig till en behaglig dag.

Jag har också infunnit ett lugn inför bussresan till Barcelona på söndag (skolresa med alla elever i år 9, mer kommer i andra inlägg). Idag kom nämligen den nya BodyCombat-skivan på posten och det blir ett perfekt tidsfördriv. Jag brukar alltid känna mig lite stressad över när jag ska hinna lyssna och öva in nya program men nu har jag väldigt gott om tid. En av böckerna som jag behöver till min uppsats damp också ner i brevlådan idag så jag kan växla mellan dessa längs vägen. PERFEKT!!

Inlägg 700 närmar sig och då blir det en tävling av något slag - ska fundera ut ett lämpligt pris.
Ha en trevlig dag!

Inga kommentarer: