lördag 3 september 2011

Köp av landsvägscykel

Jaha, då var man anmäld till Vätternrundan 2012. Fy fasiken!
Nu saknas bara en CYKEL och några mil i benen.
Jag tar mer än gärna emot alla tips som går att få, det är en snårig djungel för mig och man vill ju välja så rätt det går, utan att bli helt ruinerad. Här är några jag fastnat för :)
Scott Contessa Speedster 25 (ord. pris 9000kr) Nu: 6750:-
En instegsracer för tjejer. Anpassningar och detaljer utformade för den kvinnliga anatomin; kortare överrör, smalare styre, annan sadel och mindre reglage. Resultatet är en komfortabel motionsracer för tjejer som tycker att det är roligare att trivas, än att plågas, under träningspassen.
Scott Contessa Speedster 15 racer (ord. pris 14.000kr) Nu: 10.500:-
Snygg racer med prestanda, hållbarhet och med tjejspecifik geometri. Är då bl.a. kortare, vilket innebär att du lättare kan utnyttja de olika positioner som bockstyret erbjuder. I övrigt med rapp och fin ram, pålitliga och lätthanterliga 105-växlar samt vibrationsdämpande framgaffel i kolfiber.



Merida Juliet Ride 91-com (ord. pris 8999kr) Nu: 7199:-
Road Juliet 91 är en bra landsvägscykel med en damspecifik lätt ram, carbongaffel som effektivt tar upp vibrationer och den är utrustad med Shimano Sora-komponenter. Ramen är specialgjord för kvinnor med anpassad geometri och tunnare aluminium-rör då den är beräknad för en lättare cyklist.

Merida Juliet Ride 94-com (ord. pris 14.999kr) Nu: 11.999kr
Road Juliet 94 är en landsvägscykel med den mycket lätta Lite-ramen, carbongaffel som effektivt tar upp vibrationer och den är utrustad med Shimano 105-grupp. Ramen är specialgjord för kvinnor med anpassad geometri och tunnare aluminium-rör då den är beräknad till en lättare cyklist. Prisvärd bestseller!


Det är en del småtips och mestadels design som gjort att jag valt ut dessa och jag kan inte förklara vad som skiljer dem åt. Förhoppningvis är ni duktiga läsare som kommer med toppenbra råd och inspiration. Jag ska försöka slå till rätt så snart, helst i veckan, so PLEASE - help me :)

Inga kommentarer: