lördag 17 september 2011

Myggbett, förkylning och svullna vader

Hemkommen från Årets Skolresa.
Eleverna i årskurs 9 på Fridaskolan i Trollhättan har tillsammans med 6 lärare, 1 skolsköterska och 1 förälder varit i Sitges och Barcelona. Vi åkte 06.00 i söndags morse (11/9-11) och kom hem vid 17.00 idag, lördag 17/9.

En stor del av resan har tillbringats i buss eftersom det med detta transportmedel tar cirka 35 timmar enkel väg. Det gick bra och tiden gick rätt så snabbt men det är nog inget jag gör snart igen. Då får det åtminstone bli fler dagar på destinationen och gärna lite avkoppling också.

Vi har under resan jobbat 24/7 och i små, korta stunder har man känt sig tjatig och som en extramamma men om man tänker på hur många ungdomar som var med så har det gått långt över förväntan bra. Vi har härliga elever och innan men suckar får man tänka på hur man själv var när man var 14-15 år. Man lyssnade kanske inte på allt som lärarna sa, hela tiden.

Tidsbrist, träningsbrist och internetbrist är en kombination som gjort att jag inte bloggat på väldigt länge men nu när jag dessutom ska börja träna lite mer målmedvetet ska jag hitta tillbaka till mina träningsinlägg. Självklart kommer det lite bilder och berättelser från vår resa men ikväll ska jag packa upp och ta det lite lugnt i soffan.

Med mig hemma har jag i varje fall hysteriskt många myggbett som kliar så jag blir tokig, en lättare förkylning (fick bukt på den rätt snabbt med spanska mirakelmediciner) och otroligt svullna vader. Huden runt vaderna är stel och det ser ut som att jag har vätska runt hela muskeln och det går varken att spänna den eller slappna av. Skumt, har aldrig varit med om det tidigare. Hoppas att det släpper rätt snart, så här kan jag inte gå runt. Någon som har en bra lösning?


Inga kommentarer: