söndag 23 oktober 2011

BodyCombat med Michael Steenhouwer

I lördags var det konvent och dagen började med att jag och Michael Steenhouwer från Les Mills Trainer Team hade BodyCombat 49 tillsammans.
Det var grymt kul. Deltagarna var lite trötta, som man är på lördag morgon kl 09, men efter låt 2 och 3 började de komma igång och hänga med bra.
John var där som fotograf/"dj" och bilderna i detta inlägg är tagna av honom. Tror han tog drygt 270 bilder så det tog sin lilla tid att kolla igenom. Valde att ta med rätt så många - dels för att ni ska få en uppfattning om passet och dels för att jag tyckte det var så kul och känslan kommer tillbaka när jag ser bilderna.
Efter passet var det väldigt många som kom fram och kommenterade att vi hade varit så himla synkade - exakt samma nästan hela tiden. Coolt, med tanke på att vi inte haft möjlighet att träna ihop innan. Tycker det syns rätt bra på fotona =)
Jag fick äran att köra låt nr 7. Grymt drag men jag var trött, riktigt trött.
Hade jag inte stått på en scen med deltagare framför mig så hade jag antagligen lagt av,
men nu fick jag en ordentlig kick och massvis av extra energi.
Cool bild ur en lite annorlunda vinkel...
När vi reste på oss låg var det pölar på podiet. Sååå svettigt!
En behaglig nedvarvning och en stor applåd innan vi fick dela ut vattenflaskor som Les Mills hade skänkt. Vi var nöjda och det verkade som att deltagarna också var det. Jag svävade som moln efteråt och kände mig som vanligt tom och nästan lite ledsen över att det redan var avklarat. Nåja, det kommer förhoppningsvis fler tillfällen.
Det hände såklart mycket mer under denna konventdag och bilder/info om detta kommer så snart jag hinner...

Inga kommentarer: