fredag 21 oktober 2011

Les Mills kläder och info om konvent

Imorgon är det dags, höstens stora konvent på Arena Älvhögsborg. Jag kommer att vara där hela dagen, både som instruktör, funktionär och förhoppningsvis även deltagare.
Dagen börjar med ett BodyCombat pass och vi är grymt glada att vi lyckats få Michael Steenhouwer från Les Mills trainer team till vår anläggningen. Och jag är ännu gladare än de andra eftersom jag ska få äran att köra ihop med honom, på samma scen liksom. Yeeehoo!
Extra spännande att se en av "tränarna" in action nu när man varit på advanced utbildningen.
Kommer lyssna med stora öron för att få bra tips på hur man kan formulera och uttrycka sig.
Nästa pass som jag "håller i" blir Kettlebell som Sport tillsammans med Daniel. En workshop med fokus på teknik i de övningar som ingår i tävlingsmomenten. Vi kommer att varva teori och praktik och förhoppningvis avsluta med en enkel tävling. Ska blir ruggigt roligt.




Eftersom jag redan nämnt Les Mills i detta mail så kan jag passa på att prisa deras hemsida i förbifarten. Inför konventet ville jag köpa lite nya kläder och jag surfade således in på webshopen och hittade en hel del jag ville ha.
En dag senare får jag ett mail som informerar att den tröjan jag ville ha var slut. Lite irriterad blev jag eftersom det stod i webshopen att den fanns. Jag ringde upp och förklarade läget. Jag fick mycket proffsig hjälp och tillsammans hittade vi en annan tröja som jag kunde tänka mig. Hon kollade av att den fanns inne och jag lade min beställning.
Dagen efter låg både shorts och t-shirt i min brevlåda - vad hände liksom?
GRYM SERVICE!!!!
I varje fall för mig som alltid är ute i sista stund.

Inga kommentarer: