söndag 24 juni 2012

Magnetic Nails

Hej hej!
Hoppas att er midsommar varit bra. Min har varit toppen och helgen är inte riktigt slut ännu. Jag kan njuta av ledighet i några timmar till men imorgon är det dags att fortsätta packandet inför vår flytt.

Jag försöker vänja mig vid att använda nagellack och blir fortfarande lika förvånad varje gång jag er färg på mina fingrar. Jag provar mig fram med olika fabrikat och färger och inför midsommar sprang jag på en nyhet och då var ju jag såklart tvungen att prova. Nyhets-missbrukaren liksom.
Mitt val hamnade på nr 7: Steel my heart. Alla mönster ingår inte, de måste köpas till separat. 
Det var Isadora Magnetic Nails jag såg i en kosmetikhylla på Åhlens i Oden. Ett flertal olika färger att välja mellan och jag ville ha något åt det blå hållet och valde Steel my heart. Lite skeptisk till att det skulle fungera och tog därför en färg som jag även kunde tänka mig om det inte blev något mönster. Nagellacket innehåller inkapslade järnpigment och när man håller den medföljande magneten över den nylackerade nageln så dras dessa järnpigment mot magneten och ett mönster bildas. Coolt!

Jag är totalt kass på att måla min naglar. Dels är de för korta och dels har jag inget tålamod så jag klafsar på med penseln och får lika mycket färg på huden som på nageln. Tur att det finns tops och remover så att jag kan korrigera i efterhand....

Jag målade på, höll magneten över och blev grymt förvånade när det fungerade och faktiskt blev riktigt bra - på första försöket. Mönstret är tydligt och färgen jämn och i den nyans som bilden visade. Reklambildens mönster är väldigt skarpt och så tror jag inte det blir även om en nagelexpert skulle fixa naglarna med denna produkt. Det räcker dock för mig och jag har kvar det två dagar senare och anser att det var ett bra köp som piffade upp det hela lite extra.
Resultat - en dag senare. Vad tycks? 

Inga kommentarer: