tisdag 26 juni 2012

Midsommar

I år firades midsommar på Smögen med Victors kompisar. En mycket trevlig dag och kväll där de flesta av oss "slogs om" vem som skulle få gulla med Tyra 8 veckor. Så söt liten bebis!! Vi hade tak över huvudet och behövde inte bekymra oss över det klassiska midsommarvädret, spöregn. Nice!
Midsommardagen bjöd på lite bättre väder och vi åt lunch utomhus innan det var dags att hoppa in i bilen för att åka vidare till Nordkoster (en ö utanför Strömstad) där min familj håller till varje sommar. Jag trivs verkligen på den ön och det var trevligt att få visa den för Victor som inte varit där tidigare. Tyvärr blev det regn tidigt på lördag kväll så istället för långpromenad blev det en omgång med kortspelet plump och rökt makrill. Inte fel det heller.
Ett litet kollage med bilder från vår promenad på NordKoster
På söndagen var det uppehåll och några grader varmare igen så vi tog med oss kameran och gick på en liten tur. Vi kikade in Västra Bryggan, Milton, Basteviken, Björnsängen och Fyrtornen. Riktigt härligt och ljuvligt vackert. Det finns så mycket variation i naturen på Koster så man blir fascinerad oavsett om man har sådant intresse eller ej. 

Pappa är en riktig storfiskare och fiskar flera timmar per dag när han är där ute. Han är väldigt duktig, eller har mycket tur för han får hur mycket fisk som helst, varje gång. Inte så konstigt att vi åt makrill även denna kväll. Mamma gjorde sin Koster Special - stekt makrill, färsk potatis och en underbar sås. 
Strax efter 21 klev vi ombord på färjan igen och påbörjade vår resa tillbaka till Trollhättan. Nöjda med helgen och laddade med ny energi inför hektiska dagar med mycket bärande och packande.
Semester i Sverige är underskattat! 

1 kommentar:

Josefina sa...

Men tack snälla!!!! Va glad jag blir!
Har ni flyttat nu? Hur känns det?
Kram