söndag 29 november 2009

Första advent

Vaknade kl 11.30 imorse utan minsta lilla avbrott. I och för sig kröp jag inte ner under täcket förrän närmare halv fem imorse så det kanske inte är så konstigt. Min första lönelördag på Butlers gick smärtfritt och jag trivs riktigt bra. Ett plus denna afton var att det var mycket fina "saker" att titta på, bonus bonus. Jag trodde det brukar vara tvärtom, att man tycker folk ser bra ut bara för att man är berusad, tydligen inte.

Började dagen med bloggläsande och medan de levande ljusen brann så avnjöt jag en kopp te med smak av JULKNÄCK. Riktigt mumsigt och julkänslan kom redan krypande. På med lite kläder och sedan ut på stan för att kika på den traditionella skyltsöndagen i stan. Massa folk och det är alltid kul att se stan leva upp lite mer än vanligt. Självklart röstade jag på SG's skyltfönster. Inte bara för att Sevim äger butiken utan för att hennes fönster lockar in mig i butiken. Julmusik, glögg och äntligen lite kyla bättrade på min julstämning och jag njöt den lilla stund jag var på stan. Sedan var det två instruktioner på gymmet. Fick lägga in extra tider för att det är sååå mycket nya medlemmar just nu. Vi hade hoppats på 70 nya kunder under november men har sålt 123 kort!!! Jippi, vad roligt!

Därefter tog jag & Jojjo bilen till Lextorp för att äta vår traditionella söndagsmiddag. Första advent till ära blev det älggryta och potatis... åt alldeles för mycket, igen. Trots detta fick jag plats med lite finska pinnar och några kolor efter maten, IGEN.

Snart är klockan halv nio och jag borde, måste och ska försöka plugga lite... kan ju ha på Parlamentet i bakgrunden bara =)
Hoppas er första advent varit bra!
Skyltfönster på SG med bl.a. fina smycken från Björg. Grodorna i Yogapositioner är också ursöta =)

Bokstäver är väldigt inne nu. Man kan välja mellan färdiga ord eller lösa bokstäver. Enorma ljusstakar med levande ljus värmer i höst -och vinterrusket.

Tomtar kanske känns uttjatat med är det jul så är det. Detta Luciatåg bjuder på många skratt... en underbar samling.

Inga kommentarer: