onsdag 25 november 2009

Mys

Godafton!
Vissa dagar är helt enkelt bättre än andra.
Började onsdagen med med traditionella cykelpass, en underbar start när man väl sitter på cykeln (innan kan det kännas lite motigt). Sedan hade jag 15 min på mig att hinna till min kurs i Stresshantering... hahahaha. kom inspringandes med andan i halsen och läraren bara skakade på huvudet. Mycket intressant heldag på Högskolan Väst och jag saknar verkligen att gå i skolan (fram tills uppsatser ska skrivas). Sista passet skulle vi lyssna på en avslappningsskiva med en man som talade om hur man skulle spänna sig och sedan slappna av. Jag hörde två eller tre meningar och sedan ryckte jag till för att (Hitta) Nemo ploppade upp ur en blomma... hmmm. Verkar ha fått tillbaka min förmåga att somna snabbt :)
När jag kom hem från skolan var jag full av energi och tänkte slå mig ner med den lilla uppsatsen eftersom jag har träff med handledaren imorgon igen. Vad hände då?

Jo, jag kom på att det är första advent på söndag och för att slippa stressa inför det så började jag pynta lite smått i lägenheten. Hade gärna tagit fram rubbet men du blev det en adventsstjärna, några änglar, adventsljusstake och lite med levande ljus.... MYS MYS MYS!
Det gör mig ingenting att det är mörkt och regnar ute, det blir bara ännu mysigare inomhus.
Har dessutom köpt tre nya tesorter på Mejeriet idag så när Anders kommer hit på fika blir det ett nytt gott te och mina hembakade bullar. Kan det bli bättre?

Här är ett foto på min lilla WALL OF FAME som sitter över min tv. Blev klart för några veckor sedan och det är verkligen JAG.

Inga kommentarer: