måndag 7 december 2009

Edina Svensson 30 år

Ett glatt födelsedagsbarn
18.00 i lördags började Edinas trettioårsfest. Vi höll till i en klubblokal som heter STIP.
Fotbollslokaler är verkligen perfekt att umgås i. Stora ytor, bord och stolar och bra förvaring. Det enda negativa är den skarpa belysningen men det löste Edina med levande ljus.
Vi minglade runt medan vi sippade på vår champagne och under tiden skulle vi även hitta vår bordskavaljer. När man kom så fick man nämligen dra en lapp (sångtitel) och sedan skulle man hitta den som hade en motsvarande lapp (artist). En käck idé som jag ska komma ihåg.

Under middagen (som var delikat) höll Edina i en liten sångtävling där vissa utvalda skulle nynna en låt osm de hörde i hörlurar... katastrof! Hahahaha. Vårt lag fick alla rätt - jippi!
Sedan var det en music quiz, där gick det tyvärr sämre.
När drycken började drickas istället för att smuttas på så sköv vi undan borden och sedan tjötade, skrattade och dansade vi till ca 02.45. Mycket lyckad med andra ord och jag låter bilderna tala istället för att bli LÅNGRANDIG!!
Mika var nöjd med två damer vid sin sida
Ett tips: Lyssna inte på expediter som vill häjlpa dig med strumpbyxor, och om du gör det... se till att prova dem någon dag innan festen så att du ser om det är en bra färg....
Jag var tydligen tvungen att göra frivändningar med första lämpliga gran... märk väl mina VITA strumpbyxor, kvällens irritationsobjekt nr 1, grrrrr.
Party at the dancefloor

Kärlek från Sevim till Jonas









Inga kommentarer: