måndag 21 december 2009

Julfest med Butlers

Igår, söndag, var det dags för julfest med mitt nya extrajobb, Butlers.
Jag tror aldrig att jag har festat på en söndag tidigare och det kändes att kroppen inte riktigt var varken van eller inställd på att bli berusad.
Först ut var glöggen och när vi minglat runt och hälsat på varandra (shit vad mycket personal det är) så var det dags för julbord. Oj, vad mat! Massa gottigt och för en gångs skull fyllde jag tallriken. Jag tycker inte om julmat men de hade massa olika varianter av lax, rostbiff, makrill, ägg och annat otraditionellt. Mums. Har ännu inte lärt mig tycka om ris-a-la-malta så jag högg in på kex med brieost och lite pepparkakskolor. Efter maten var det mer dryck och sedan delades vi upp i lag för discobowling. En serie per person och det gick sådär för mig, 107 poäng. Det är skumt det där med bowling. Ibland gör man en kanonserie och ibland går det inte alls. Suck! Jag fick i varje fall över 100 poäng.

Därefter följde en mycket rolig quiz som bestod av frågor om cheferna.
T.ex: Vem av cheferna har råkat hamna mitt i en slalomtävling?

Väldigt förmånliga personalpriser gjorde att det dracks en hel del. Dock inte från mitt håll. Gäller att sköta sig första gången och jag var ju trots allt ganska på G i fredags. Vid halv tre tog jag min julklapp (jättefina badlakan) och trippade mycket nöjd hemåt i kylan. Brrr, men härligt att det är lite vinter!!

Trots en sen söndag var jag uppe och pluggade under förmiddagen och sedan ordnade jag lite med en julklapp till Sevim Sala Bim =) Nu har jag ätit kvällsmat och självklart några förbannade knäck. Kan de ta slut snart så jag slipper se eländet..... får inte på mig mina kläder längre! Sängen lockar men först DAGENS VARA:

Prydnader kan din lägenhet fylla,
passa bra på en byrå eller hylla.
Man kan köpa en ,men måste köpa två,
tråkigt för dem att ensamma stå.
Gjorda av samma material som en bur,
en lång hals har dessa djur.


Inga kommentarer: