söndag 3 januari 2010

Hala skor

Planerna idag blev verkligen ändrade. Efter mitt bull- och glöggkalas blev jag astrött och somnade till i soffan och drömde konstigaste drömmarna ever. Massa skumma sekvenser men den värsta var när ett ex drog ner byxorna och visade ALLT för Sevim för att visa hur smal han hade blivit. Why?

Sedan beslutade jag mig för att följa med till Butlers. Åt ljuvligt god mat (fläskfile på vitlöksciabatta med potatisklyftor och choronsås) och Bedros beställde in drinkar till mig. Då kan man ju bara ana hur det slutade. Jag var kvar till stängning. IGEN! Dansade dock ingenting, MEN jag spanade lite lätt. Det finns en kille i den här stan som lockar mig lite grann och han var ute denna kväll. Jag flirtade inte men utbytte några ord med honom, trevligt. Typiskt att han är ute när man bara dragit på sig lite kläder för en snabb middag och hemgång. Men, men, det är väl lika bra att visa vem man är direkt. Att jag vid stängning såg honom dansa tryckare betyder väl inget, eller? Hahahaha, dissad innan jag ens försökt.
Efter Butlers ville jag såklart kika utanför Ammis och Max. Bedros & Krippe följde mig så snällt, MEN Bedros blev helt plötlisgt en ond människa och skulle brottas. Jag har en sak att säga till försvar för min förlust; HALKIGA SKOR!! Jag hade ingen chans. Han hade säkert dubbskor på sig. Grrr. Planerat från första början. Om jag innan såg ut som en myspysgubbe såg jag efter 10 minuter ut som en snögubbe... eller vad tycker ni?
Inga direkt megaroliga människor på stan så jag drog mig hemåt och här sitter jag nu och knappar på tangenterna. Redo för att krypa ner i sängen och klockan 10 ringer klockan, då ska jag öva combat på plus medan Jojjo tränar 20/20/20.
Skål och godnatt!

Tack Sevim för att du tjatade med mig, men jag jag tror att jag fortfarande har en till godo, plus att jag ska bjuda på en middag.
Tack Bedros och Krippe för goda drinkar och mycket trevligt sällskap. Helt klart roligare att umgås med er än med min studentlitteratur.

Inga kommentarer: