onsdag 27 januari 2010

Spinn of hope

Idag har jag varit på möte med en Alexander som arbetar med ett projekt för Barncancerfonden. Det kallas Spinn of hope (http://www.spinnofhope.se/) och är ett event där alla intäkter går oavkortat till Barncancerfonden. Älvhögsborg har tackat ja till att vara med och jag kommer att vara projektledare för detta. Ett uppdrag som känns grymt kul och inspirerande.
Kortfattat kommer det att gå till så här:
Lördagen den 27 mars ska det vara aktivitet i vår cykelsal från 07.00-19.00. Vi har 35 cyklar vilket betyder att vi kan ta emot 35 lag. Varje lag kan bestå av 1-12 personer. Inom laget väljer man vilket/vilka pass de olika deltagarna ska vara med på. Cykeln ska vara bemannad hela tiden. Ett schema med underbara pass kommer längre fram. Det kostar 1500kr/lag och man anmäler sig direkt på http://www.spinnofhope.se/ under fliken "Här kan du delta" och sedan "Trollhättan". Självklart får man gärna bidra med mer pengar, men det gör man separat via Älvhögsborg (mer info kommer längra fram).

Älvhögsborg gör detta gratis och instruktörer och personal ställer upp utan lön under dagen eftersom vi känner att det är ett kul sätt att bidra till något positivt. Vi ska försöka göra det till en kanondag och hoppas på massa aktiviteter runt omkring. Målet är att få ihop 35 lag och passen kommer vara av varierande karaktär för att passa ALLA.

Varför skriver jag om detta i min blogg?
Jo, jag vill såklart att NI ska delta.
Dra ihop ett gäng kollegor! Utmana varandra inom olika avdelningar! Ha en annorlunda "förfest" med dina vänner! Kanske ni får ihop ett lag med familj och släkt!
Kort sagt: Sprid ut detta och be dem som är intresserade att ta kontakt med mig.
Alla är välkomna!

Sevim - om jag får som jag vill så är TEAM SG första laget som anmäler sig. Vad säger du?

Inga kommentarer: