söndag 7 februari 2010

STOLT

Vaknade med ett leende idag, innan klockan ringde.
Hade vid närmare eftertanke skitkul igår. Helt underbart att gå ut och bara dansa, dansa och dansa. Kan tänka mig att man ser ut som en Duracellkanin som fått fnatt men man får banne mig passa på när det är bra musik och vänner som både vill och kan dansa. Tack till er som förgyllde min kväll på dansgolvet, you rock!
Innan jag slöt ögonen igår natt fick jag iväg ett sms till Linda och vi ändrade starttid för skidåkningen till 10.00. Ett mycket bra beslut... lite mer humant så här på "den lediga dagen".


Vi tog bilen till Vänersborgs skidstuga och vi var inte de enda. I Strömslund är det väldigt backigt och man möter max 2-3 personer i spåret. I Vänersborg var det flackt hela tiden och man åker liksom en runda på 1 mil, vid 5 km vänder man och åker tillbaka. Ganska trevligt då man möter ALLA som är i spåret. Små käcka kommentarer och glada hälsningar gjorde det lite lättare att ta sig fram. Underbart med flack terräng så jag fick mata lite teknik.
2 mil fick vi i benen, jippi!

Förstår ni vilken kanonvinter vi har, det käns som att man är i de finaste fjällen =)


Väl hemma blev det den obligatoriska koppen varm choklad i soffan, självklart med datorn i knät. Sedan en kokhet dusch innan det var dags att förbereda morgondagens tvättning och slänga ihop lite mat. Hann dock inte äta den innan jag gick till Plus för att ha gyminstruktion men den smakade desto bättre efteråt när jag var ännu hungrigare. Kinamix med kyckling och bearneisesås blev det idag och det var riktigt mumsigt.

Nu har jag diskat och dammsugit hela lägenheten. Känner mig STOLT som genomförde denna dag med så lite sömn i kroppen och utan pauser. Ska få iväg några mail och skriva rent en text men sedan blir det en slapp kväll framför Wallander. Jojjo kommer hit och jag hörde ett rykte om semlekrans..... slurp.

1 kommentar:

Sevtap sa...

Du har verkligen fått smak för skidåkning :) Hörde att ni hade kul i lördags och njöt av Dolphan, hahaha. Själv slocknade jag direkt efter melodifestivalen, börjar man bli gammal då?
Kram från tant Sevtap