lördag 20 mars 2010

Kvalitetstid

Goddag!
Långpasset (07-20.30) på Plus igår och sedan var det fredagsmys med Jojjo, Tomas och Patrik. Tacos är uppskattad klassiker och sedan blev det ostbågar och godis i mängder. Allt för att fira att Tomas äntligen fått jobb. Hans slit på gymmet har lönat sig och i maj börjar han på Räddningstjänsten i Skövde. Stort GRATTIS!!!
Att öva combat kändes alltså inte lockande någonstans... planen ändrades istället till att gå upp tidigt på lördag morgon och öva då.

Patrik åkte till jobbet strax efter 06 och då gick jag upp för att öva lite combat i soffan. Jag stensomnade och snoozade till cirka 09. Smart. Hann dock köra igenom låtarna några gånger innan det var dags för min vanliga lördagskettlebell. Inte så mycket folk men riktigt bra ös. 10 minuter senare stod jag i sal 3 och var laddad för PREMIÄR AV BODYCOMBAT 43. Jihooo!
Nästintill fullt, närmare 40 deltagare och vi kickade, svingade svärd och slogs för glatta livet.
Det gick kanonbra och var skitkul!!

En snabb sväng förbi både Gillet och SG Interiör. Mycket folk på båda ställena så jag tog mig hemåt ganska snart. Maten stod på bordet och jag och Tomas fick äntligen till en gemensam lunch. Helt otroligt. Diskat, plockat undan och tagit en lång härlig dusch.
Tomas är och tittar på fotboll och jag har lite kvalitetstid; go musik i högtalarna, donar lite i lägenheten, kollar mail och bara tar det lugnt. Ska försöka få till en frisyr också. Det är hår överallt, tur att jag ska till frisören på torsdag. Då ska det bort!!!!
Lite i varje fall ;)

Ska jag:
Vila lite?
Greja med foton på datorn?
Ögna igenom barnlitteraturanalyser?
Läsa en roman i soffan?

Inga kommentarer: