tisdag 23 mars 2010

Måndag

Måndag morgon och jag började i receptionen kl 06.00.
Trots läggning närmare 01.30 var jag en pigg och glad receptionist.
Till sommaren ska vi öppna cafédelen på Plus och idag var GB Glass och presenterade sina nyheter för oss. Vi fick alltså provsmaka dem för att se vilka vi vill ha i vårt sortiment.
Jag tog tillfället i akt att testa glass från Ben & Jerry för första gången. Så här ser deras nykomling ut: Jag mår typ fortfarande illa. Den var lika mättande som en hel middag och jag är inget megafan av jordnötssmör. Självklart åt jag upp hela ändå. Hahahaa.
Resten av dagen flöt på bra, jag levde på sockerkicken och helt plötsligt var klockan kvart i sju och det var dags för BodyCombat. Nu börjar jag gilla det nya programmet riktigt mycket. Grymt!

När jag kom hem hade New Moon dimpt ner i brevlådan så jag ringde min syster. Vi hade nämligen en deal om att se den direkt, oavsett vilken dag det blev. En timme satt vi uppkrupna i soffan och led med både varulvar och vampyrer som slits mellan kärleken och sina öden.
Någon tår rann nerför kinden och två timmar flög iväg. Nu längtar vi efter tredje delen.

Uppskrämd och småtrött drog jag på mig mina ytterkläder, gick ner till Meza, svängde vänster och fortsatte rakt fram i 15 min innan jag svängde åt höger och gick uppför tre trappor.
Trodde det skulle ploppa upp en varulv bakom varje hörn men jag klarade mig och det var värt chansningen. Vad gör man inte för att få krypa ner bredvid någon mysig person, fniss fniss?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu väntar jag bara på att ni ändrar status på Facebook till "i ett förhållande med..." Å andra sidan gjorde inte min karl det förens vi bodde ihop efter 1 år :-S
Hoppas vi ses ikväll på Jamen.
Kram Angela

Pappi coolo sa...

Angela, du är ju för rolig du. Var sak har sin tid och nu ska vi inte rusa in i något. Vi har det mysigt och vart det leder får tiden avgöra, hahaha. Shit va klok jag är!
Kram Pappi