onsdag 19 maj 2010

Joggingrunda

Igår jobbade jag en heldag på Älvhögsborg och sedan gick jag direkt till Gillet för att fika med Anders. Vi tjötade i två timmar och han firade mig lite i förskott genom att bjuda på hela kalaset - tack så mkt.

Under förmiddagen var det strålande sol och en joggingrunda med Tomas kändes mycket lockande. Under fikat spöregnade det och jag tänkte att det blev inställd träning. Ack så fel jag hade. När jag kom hem var Tomas fortfarande taggad och det var bara att knyta på skorna.
Vi avverkade första halvan av Kraftprovet (ca 6 km) och det tog ca 31 minuter. Grymt nöjd! Andra joggingrundan i år och det kändes helt ok.
Rekommenderar dock att inte äta kladdkaka med grädde 15 minuter innan. Den var oroväckande långt upp i halsen i den avslutande nedförsbacken.

Jag behöver verkligen springa och det är grymt bra för mig att springa med någon som springer såpass mycket snabbare, DÅ pressar jag mig äntligen lite och lallar inte runt. Jag försökte hålla Tomas tempo och rytm men vår steglängd är väldigt olika och vi är inte riktigt på samma nivå träningsmässigt. Löpning på gymmet i 5 månader har verkligen gett resultat för Tomas - nu måste jag ikapp!!!

Känns i kroppen idag men nästa vecka blir det andra halvan :)

Inga kommentarer: