torsdag 14 oktober 2010

Säljare

Kom och köp!!!
Nu har jag gått och blivit försäljare.
Den klass som jag är mentor för på Fridaskolan säljer lite olika produker för att få ihop pengar till sin klassresa i årskurs 9. Självklart vill jag dra mitt strå till stacken (hoppas bara att jag är kvar på skolan då så jag också får följa med, hihihi).
Produkterna som jag/vi säljer kommer lagom till jul och passar perfekt som en liten julklapp eller gå-bort-present. Jag har fått höra väldigt mycket positivt om alla produkterna och de jag själv provat kan jag faktiskt varmt rekommendera.
Vad är det då ni kan få beställa?
1. Strumpor och underkläder av mycket hög kvalité från NewBody. NewBody är ett företag osm funnits sedan 1987 och deras försäljning ökar i rekordfart. Antagligen för att kunderna är så otroligt nöjda. Jag har själv köpt deras sporttoppar i flera omgånger och tycker om dem pga. av de inte är urringade och sitter åt överallt, inte bara runt om. I år ska jag testa de omtalade strumporna samt slå till på ett underställ. 150kr oavsett vilket paket man väljer. Det är ju galet billigt! Dessutom är det 1 års garanti på produkterna - när får man det på kläder som används så flitigt som sånt här. Produkterna går att beställa av mig fram till v.48.

2. Salami från Delikatesskungen. Denna salami som finns i de tre olika smakerna; vitlök, peppar och kryddblandning är Sveriges mest sålda salami och kan enbart köpas via försäljning på skolor och föreningar. Salamin väger 800gram och är cirka 42cm lång. Den kommer i en fin presentförpackning och kostar 165kr. Jag tycker personligen inte om salami (för starkt) men positivt är att den är fri från smakförstärkelse, färgämnen, gluten, konstgjorda aromer, soja, och mjölprodukter. På köpet får man också lite smarriga recept. Salamin går att beställa av till och med v.45

HÖR AV ER!!

Inga kommentarer: