onsdag 10 november 2010

Hårfin

I lördags efter conventet träffades jag, Jojjo, Bedros & Krippe hemma hos mig för lite pizza, "Så mycket bättre" och massa goda drinkar. Inte helt fel att vara vän med en grym bartender. Hoppas jag kommer ihåg hur vi gjorde bara.
Jag är ju frälst på "Så mycket bättre" och denna lördag var det Petters vecka. Riktigt kul att höra rap-låtar göras om. Det blir ju väldigt olikt. Återigen imponerades jag av September.
Hon är grym på att göra om låtarna till sina egna. Me like.

Kvällen fortlöpte och det började bli dags för mig att göra mig klar. Såg inte fram emot det då jag just nu är galet trött på mitt hår som ligger platt, är oformbart och dessutom är grått. Medan andra plockar ögonbryn får jag plocka bort gråa hårstrån från en fläck i min lugg. Kul, när man inte ens är 30 år.
Bedros kom till min räddning och agerade frisör. Han drog bak allt hår på ena sidan och på sidan där allt samlades lockade han det och gjorde det väldigt volymigt och tjusigt. Jag kände knappt igen mig men kände mig lite extra fin och iordninggjord. Härlig känsla!
Jag & Krippe!
Fina vänner; Bedros "Bobby" Kabranian och lillasyster Jojjo
Vid tolvsnåret gjorde vi oss klara för att gå till klassiska Butlers. Lite posering i hallen och sedan var vi redo att möta omvärlden. Yeah!
Barhäng!
I baren testade vi den nya medlemmen i XIDER-familjen. Citrus Fizz tror jag den hette och den var riktigt smarrig.
En bild på nedervåningen... resten av kvällen tillbringades i puben där det var mycket kända ansikten. Jag & Jojjo smet dock ner till dansgolvet de sista minutrarna. Man måste få dansa av sig lite också. Ny DJ - Bra musik! Känns lovande för kommande kvällar.
Lillasyster som fyllde 23 år i går. Grattis till henne!

Tack ALLA inblandade för en riktigt rolig kväll.

Inga kommentarer: