lördag 15 januari 2011

Hunk, horoskop och härliga övningar

Klockan har precis passerat 00.00 och det är nu väldigt tidig lördag eller sen fredag, det beror lite på hur man ser på saker och ting. Jag sitter i mitt vardagsrum och jobbar med två projekt samtidigt... dels övar jag in det nya BodyCombatprogrammet (nr 46) som vi ska ha release av imorgon och dels så planerar jag pappas 60-årsfest för fulla muggar. Jojjo har varit här en stund och vi fick gjort en hel del. Gött! Det kommer bli ett bra kalas.
Eftersom jag nyss lärt mig att göra snygga bildspel på min MacBook så vill jag såklart göra ett sådant till honom och jag letar nu i fotoarkiv så jag blir blå. Har hittat en hel del roliga, fina och tokiga bilder. Jag har också konstaterat att min pappa var en riktig hunk i sin ungdom.
Sjöman dessutom (inte nu längre) och väldigt rolig så jag får även konstatera att mamma gjorde ett bra val. Jag är mer än nöjd :)
Under min lunchrast på Älvhögsborg idag så bläddrade jag igenom TTELa och fastnade såklart vid horoskopen. Denna gång stod det inte bara negativa saker så jag var tvungen att riva ur det och läsa det igen. För kommande vecka med start idag så gäller följande för mig och alla andra oxar runt om i världen:
  • Pengar: Något du velat köpa kan nu bli billigare än planerat (är det rea på nike.com?)
  • Kärlek: Längtan präglar den här veckan och snart är det dags (låter ju galet härligt)
  • Arbete: Låt inte jobbet inkräkta för mycket på din fritid (en tuff vecka till men SEN ska jag lyda)
Härliga övningar fick jag prova på inne på gymmet denna fredag eftermiddag. Clauz och jag började prata när jag hade kört 300-passet i förra veckan och vi bestämde då att han skulle visa mig några specialövningar som han tycker om. Jag gillar att prova nya saker och hängde på.
Allt för att få inspiration och ny motivation. Jag fick prova:
  • En övning för mina klena händer och underarmar
  • Axelpress med skivstång - typ som en jerk fast med vikten fördelad på två händer.
  • Riktigt djupa utfall med benet på en lite högre bänk och en kettlebell i sträck
  • Turkish getup med stor skivstång (istället för KB) - svår på vägen ner....
  • Armhävningar på bänk och skivstång (som kan rulla iväg).
Eftersom jag haft väldigt mycket pass i veckan så provade jag bara på de olika övningarna men jag tyckte om allihop så det lär bli ett pass till... med mer energi och jäklar anamma.
Skitkul att utmana sig :)
Har ni några spännande övningar som ni kan tipsa om?

Inga kommentarer: