söndag 21 augusti 2011

Svart

Höstens klädkataloger damp ner i brevlådan i mitten av sommaren och då fanns det inget som helst sug att sitta och titta på varma kläder med dova färger. Nu har det blivit lite kyligare och mörkare och jag har insett att min höstgarderob är rätt tråkig. Efter kvällens BJJ-träning, som var riktigt bra, kokade jag en kopp te och slog mig ner i soffan med HM-katalogen.
Jag lovade mig själv att inte klicka hem mys- eller träningskläder och började bläddra. Hittade en hel del och lade min beställning på deras hemsida och utnyttjade en rabattkod som gav mig 10% på hela beställningen - aldrig fel. När mitt bekräftelsemail landade i inboxen såg jag att jag nästan bara köpt svarta kläder, av 12 plagg var säkert 9 svarta. Skumt - jag brukar inte använda svart så mycket, jag brukar föredra färg. Är en ny era i min klädstil på gång?
Två klänningar blev det - en enkel svart och en lite roligare prickig....
En kavaj fick det bli också... det har jag saknat när man ska ut och man inte vill sitta helt bar om axlar och armar. Perfekt, om den passar vill säga. Jag har inte direkt en kavajkropp :)

Inga kommentarer: