söndag 2 oktober 2011

I skrivandets stund

Hej hej!
Jag har faktiskt varit riktigt flitig i helgen. Igår satt jag vid datorn nästan hela dagen och det resulterade i 3 sidor med inledning, syfte, frågeställning och lite tidigare forskning. Mycket tid går ju åt till att leta källor och information så här i början men det känns bra att ha den yttre ramen någorlunda klar. Den kommer säkerligen att justeras rätt så mycket men bättre det än att inte ha någon text alls.
Idag gick jag upp lite tidigare än planerat för att hinna göra annat som måste bli gjort när man är ledig. T.ex. ta hand om tvätten, öva styrkapass och hälsa på farmor och farfar. Nu ska jag läsa igenom det jag skrev igår och försöka få ner några rader till innan det är dags för premiär på höstens styrkaprogram. Jag ska bara instruera 2 låtar så det borde gå bra. I kylskåpet står lite rester så jag kommer inte behöva lägga lång tid på matlagning - perfekt!!
Bacon, keso, ruccola och babyplommmontomater =)
Direkt efter passet kommer min kollega Carina hit på lite fika. Hon arbetar också som svensklärare och studien jag ska göra till min uppsats ska jag göra i hennes svenkgrupper. Hon har snällt nog läst romanen och vi ska diskutera den över en kopp kaffe innan vi går till biografen för att se samma berättelse i filmform.
Kollegieblocken i högsta hugg och glasögonen på nästippen - är man lärare så är man =)
Väldigt, väldigt tacksam för att hon ställer upp!

Nä, nu är mina "fria minuter" över och jag får hitta fokus igen!

Inga kommentarer: