tisdag 22 november 2011

Jonas 35 år

I lördags var det partaj... Jonas Johnson firades för att han i januari fyller 35år.
Helt rätt beslut att ha kalaset redan i november för i december har ingen tid och i januari har ingen råd, hihihihi. Dessutom behöver man lite roligheter så här på hösten.
Festen hölls på Mejeriet, en trevlig lokal där det direkt blir avslappnad stämning.
Massa kända ansikten som jag tyvärr inte hunnit träffa på väldigt länge. Så nice!!
Karin Periera är höggravid men strålade ändå - kan hända att hon fått sin bebis när jag skriver detta och i så fall GRATTIS!!
Fahreta trotsade tröttheten efter en heldag på Arena Älvhögsborg och deltog en stund hon också. Alltid lika underhållande :)
Min alldeles "egna" stylist Ingrid var barnfri och vi gick "all in", hihihihi. Vill inte ens skriva hur sent det blev på söndag morgon....
Födelsedags"barnet" var stiligare än någonsin i sin kostym... ett litet bildspel visade också att det bara blir bättre med åren... oj så mycket "fräcka" frisyrer han har haft Jonas.
Edina och Alex visade kameran lite kärlek...
... och verkade precis lika nykära som Sara och Torbjörn som lyckligt berättade om den nya lägenheten som de snart ska flytta in i.
Jag hann äntligen utbyta några ord med Annelie. Det var alldeles för länge sedan och när man väl ses så inser man hur tråkigt det är att det blir så sällan.
Sammanfattningsvis så var det en mycket trevlig och lyckad fest som fortsatte på Butlers och sedan hemma hos mig. Vilken tur man har som har så goa, glada och partyfriska vänner.

TACK JONAS (och stackars sjuka Sevim) för att vi fick komma!

1 kommentar:

sevim sala bim sa...

Hihi, Jonas fyller år i december och INTE i januari ;-) MÅSTE få alla dina kort, då Jonas knappt tog några under kvällen. Kramkram